(Android) Cooking Party : Food Fever vir generatorja kod
Feb 6, 2022 5:29:22 GMT 7
Post by spearuvbetcapos on Feb 6, 2022 5:29:22 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vir generatorja kod ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
Zelo lepa igra vsekakor igraj
To igram prvič, upam, da mi bo polepšalo dan!
Cooking Party : Food Fever Spillehall xhpg
V TRGOVINI PLAY NAREDITE NESKONČNE NAJNOVEJŠE KUHARSKE IGRE
Cooking Party : Food Fever Arkády qdw
Ta igra je zelo lepa, obožujem to igro 😊😊
Slab
Nks jany
Lepa igra, prosim jo prenesite
Igral sem to igro in jo vrnil nazaj, zdaj je dolgočasna. Čakam samo na hollywoodsko zabavo in zabavo za materinski dan, dolgočasno😭😭
Všeč mi je bila igra. Ne vem, zakaj, ko sem igral določene ravni, sem dosegel cilj, da sem nivo presegel samo in dobil 2 zvezdici. Mislim, če rečete, da premagate to raven tako, da pridobite toliko ljudi in določeno količino všečkov, ali postrežete toliko gostov, kaj naj še storim, če sem dosegel te cilje? Večkrat sem celo uporabil ojačevalnike in še vedno dobivam 2 zvezdici. kaj naj še naredim?
Nisem razumel, kaj si mislil s tem, da strežeš strankam glede na "status". Vsaka stranka je enaka po pomembnosti. Ste mislili z bogastvom, starostjo, spolom, raso, narodnostjo? Kar se mene tiče, prvi pride, prvi melje. Mislim, da je vaša igra potencialno zelo diskriminatorna. Zato sem ga izbrisal! V ZDA so vsi ljudje ustvarjeni enaki.
To je zelo slaba igra
Igra je zelo zanimiva, vendar v določenih fazah čas ni dovolj.
Dobra igra za sprostitev
Zdaj igram to igro in začenjam uživati
Ta igra je prijetna, ampak, najslabša stvar pri tej igri je, da se ta igra ne odpre zlahka po 5-krat, včasih 8 ali 10-krat, ko odprem to igro, potem se odziva 😡😡😡😡😡
Pravkar sem namestil igro in se je ustavljala, zato sem jo odstranil
Čudovito
Te kuharske igre igram že eno leto in z veseljem lahko rečem, da mi je všeč. Zdaj pa sem zelo razočaran nad galaksijskim party stageom. Ali je to zasnovano za le nekaj strank in zato še naprej zahteva 50 diamantov za še 3 stranke. V nasprotnem primeru faza ne bo končana. Me prav zanima zakaj? Zato se odločim, da ga odstranim.
Igra je zelo zanimiva, všeč mi je
Zabavna mi je igra všeč, ker je zelo zanimiva
Prosim, ne nameščajte tega, ker se ne nalaga igre
Lepe igre....
To je dobra igra
Zabavno je
Najboljša kuharska igra ,,, veliko se zabavaj in drugačna od ostalih osnovnih iger.... zelo mi je bila všeč😋🤗🤗🤗
Ta igra je zelo fantastična
Pj zabava ni delovala, če se bom dotaknil pojdi na domači zaslon, to je trenutek, ko sovražim to igro, a zelo prijetna nadgradnja igre je tako draga, da je samo ena težava Igra Atharvace je bila zelo popolna👍
Igra je super‼️‼️
To je zabavna igra, ki jo rada kuham
Igral sem vse stopnje, zdaj je vse končano zelo omejene možnosti n nivo za igranje zelo slabo
Cooking Party : Food Fever อาร์เคด cgf
Preveč oglasov
Res sem užival v igri, dokler nisem prišel na rrataurant zabave z zmaji in ne morem postreči hrane, vse gre v koš, takooo razočaran, ko sem užival v igri, tako jezen pravzaprav
Super igra Ta igra mi je zelo všeč.
Ni dobra igra, ker če končate prvih 30, ne morete iti v gnezdo, razen če plačate znesek, preden lahko greste. Pravkar sem jo izbrisal, ker ne morem plačati takega denarja samo za igro
Ni slabo
Dobra igra super preteče čas, všeč mi je..
Cooking Party : Food Fever Pelihalli qapx
Tej igri sem dal 1 zvezdico... Ni mi bilo zabavno.. Potrebuje veliko časa.. Viri se ne prenašajo enostavno... Povzroča čas samo pri prenosu tovornjakov.
Igra je zelo zabavna, a ko končate stopnjo, traja veliko časa, kot da se bo čas končal, da jo igrate, a ko se dotaknete številke, se začne znova
Odlična igra.....kot grafika in različne barve. Še vedno uživam v igri. Lepa igra za igranje, še posebej med zaprtjem. Hvala za igro.
Zabava
pravkar sem začel igrati in je zabavno in mi daje misliti in se moram hitro premikati, odlična grafika in svetle barve
Všeč mi je ta igra, vendar mi drugi dan ne dovoli podvojiti točk, ker še naprej piše, da oglasi niso na voljo in da poskusim pozneje. Lahko bi tudi odstranil igro, ker ne pridem nikamor.
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategie pgz
👍
Odklenil sem 1. tovornjak. In zaslužil 78☆. Kot vidite, se bo naslednji tovornjak odklenil s 72☆. Toda tovornjak se ne more prenesti. In krivil PREVERITE INTERNETNO POVEZAVO. Kjer moj wifi deluje nemoteno.. Všeč mi je 1. raven. Ampak ne morem odpreti naslednjega tovornjaka.
Tako slaba igra. Dokončamo eno zabavo. Ne odpre drugega. To želimo prenesti. Zato ne nameščajte te igre 😡😡😡😡😡
Ta igra je res dobra
Všeč mi je igra in grafika
Za prenos je potreben čas
Predobro!!! Obožujem to