(Android) Mr Bullet - Spy Puzzles cheats glitch kovanice
Feb 6, 2022 5:26:16 GMT 7
Post by spearuvbetcapos on Feb 6, 2022 5:26:16 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch kovanice ▞▞▞
▞▞▞ Mr Bullet - Spy Puzzles 2022 version ▞▞▞
Ova igra je prilično zabavna, ali imam jedan problem s njom. Ima previše oglasa. Razumijem da morate pokrenuti oglase u besplatnoj igri da biste ostvarili zaradu, ali ovdje postoji oglas nakon gotovo svake razine i razine lako mogu potrajati manje od minute. Tako ćete dobiti oko 1-2 minute igranja i onda 30 sekundi reklame. Što se tiče igranja, to je još uvijek dobra igra, ali reklame moraju biti malo više raširene
Zabavan koncept i glatka izvedba, ali sveukupno se razine čine smiješno lakim i pomalo ponavljajućim. Također, dobivate oglas svake 2-3 razine. Kombinirajte to s koliko razina postoji i koliko lako mogu biti, čini se da više vremena provodite gledajući oglase nego igrajući se.
Mr Bullet - Spy Puzzles Atjautības spēles uez
LostMiner: Block Building & Craft Game Dobrodružné yaok
Vrlo lijepo. To možete učiniti bilo gdje i štedi vam dosadu
Najbolja igra ikada. ipak bi bilo lijepo kada biste mogli dodati neke maske za oružje
To je sjajna igra. Jako se zabavljam s njim. Bilo bi malo bolje kada biste mogli kupiti drugi pištolj, a ne samo isti mali pištolj. Npr. ručni top, puška, mini pištolj, sačmarica, RPG, AK47 ili čak snajperist, ali ja volim ovu igru, ne treba vam nikakav Wi-Fi ili mobilni podaci, odlična je samo najbolja igra ikad
Iskreno prema programeru, ovo je zabavna, bezumna puzzle igra. Sjajan ubojica vremena. Ali... reklama... ima ih previše. Ne postoji čak ni opcija za kupnju bez oglasa. (Što bih bio spreman učiniti (ovisno o cijeni)) Kada programer to popravi, preporučio bih ovo kao izvrstan ubojicu vremena.
Oglasi su pretjerano istaknuti, s najmanje jednim prisilnim oglasom u svaka tri faze. Faze mogu biti kratke (daleko kraće od reklama), tako da ćete više čekati na reklame nego na stvarno igranje. Faze su prilično jednostavne, mnoge snimaju samo jedan, prilično očit snimak. Sve u svemu, ovo je preglednik oglasa s mini-igrom između učitavanja oglasa.
Tako glupo urnebesno i super zabavno. Za glupu igru ima puno posla. Kao 7 različitih načina rada. Stotine razina, prilagođenih likova i karakteristika. Grafika je sramežljiva, ali mislim da je to ono što su tražili i radi za igru! Ozbiljno pogledajte ovu igru, svidjet će vam se i nasmijat će vas, obećavam!!!
Vrlo dobra igra
Mr Bullet - Spy Puzzles თავსატეხი gab
to je dobra igra i bilo mi je zabavno igrati je
Igra je općenito pristojna. Ali moja glavna zamjerka je automat za prodaju odijela. Ako imate taj kostim i dobijete ga ponovno, trebali biste dobiti premotavanje ili neku zaslugu za to što je duplikat. Potrošio sam 4000 dolara koje sam zaradio u igri i dobivao ista 3 lika iznova i iznova. Apsolutni otpad! To treba popraviti i onda ću dati višu ocjenu.
Igrica dobro funkcionira i dobro je optimizirana ali joj fali zabave i novih zabavnih razina.
Volim ovu igru! Jednostavno je, zabavno, zvučni efekti i glazba su opaki, a nisam ni probao sve različite načine koje sam otključao! Volim to! Dao bih 5 zvjezdica, ali ipak - zabrljali ste. Platio sam 500 dolara za igru s loptom i dobio sam skin koji sam već otključao prije pokušaja, pa sam platio 1000 dolara za jedan skin- radije bih da je pisalo "Ovaj put ništa, pokušaj ponovno" ili možda vratim pola svog novca? To je pravi potez, ljudi. Inače, obožavam ga.
Prelako, dobra ideja za igru, ali nisam naišao na razinu koju ne bih mogao napraviti u 1 ili 2 puta. Potreban je veći izazov. Također, kao i većina besplatnih igara, previše oglasa. S brzinom kojom sam čistio razine dobivao sam oglas svake minute.
ミスターブレット - スパイパズル パズル zqam
igra je bila u redu. zagonetke su mi bile malo prelake. bilo bi lijepo vidjeti neke o kojima sam morao malo više razmišljati kako sam brzo napredovao kroz igru i postajao sve bolji. zvijezde na svakoj razini. ali je dobro napravljen i sviđa mi se ideja. bilo je i previše oglasa!! sve u svemu dobra je aplikacija samo ne za mene.
Nekada su bili dobri u tome da ne šalju neželjene oglase između svake razine, iako su napravili tako da gledanje oglasa dobije nagradu, to je vrlo zabavna i zarazna igra s dobrom mehanikom. Samo bih volio da ima manje oglasa... o, dobro, još uvijek je zabavno.
Zbog previše oglasa Vrlo loše
Sjajna igra i zabava za kreativnost u suočavanju s ciljevima. Također imate mogućnost igrati više različitih načina igre zbog čega se igra ne čini previše ponavljanom. Jedini nedostatak su reklame koje mogu biti neugodne.
Mala igrica koja je bila zabavna nekih 5 minuta, a onda su došle reklame. Online se ne može igrati zbog velike količine oglasa. Razine su nakon nekog vremena postale iste i postale su stvarno dosadne. Morati čekati mini igre koje ste otključali bilo je dosadno, a većina mini igara nije bila ni toliko dobra. Vrijedilo je tih pet minuta, ali ne duže od toga. Ni ostali načini igre nisu produžili zabavu jer je to bila samo kopija s malo zaokreta, nije vrijedna.
Jednostavna, zabavna igra, ali ima waaaaaay previše reklama za druge igre (čije demo verzije jednostavno neće raditi, ali će vas odvesti na Google Play). Potonji će testirati vaše strpljenje više nego što će to učiniti igra.
Budući da je ovo uglavnom izvanmrežna igra, okrećite svoju mrežu kako biste izbjegli reklame
Uklonite reklame
Doista je zabavno i zadovoljavajuće, ali to su samo oglasi.
Igra ima lijep umjetnički stil, ali to je to. To je posuda za reklame i ništa više. Zagonetke nisu nimalo izazovne, čak nisu ni pametne. One se temelje isključivo na tome da završite razinu što je brže moguće kako bi mogli reproducirati još jedan oglas. Slažem se s igrama koje su vođene prihodima od oglasa ako su zagonetke pametne ili izazovne, ili je igra zanimljiva. Ali ova igra nije ni jedno ni drugo.
Ovo je jako lijepa igra
Ovo dajem zbog milion reklama
Dobro, ali uz mnoge oglase
Gdje želiš da počnem? Ova igra je imala potencijal, ali je iznevjerio dosadni banner koji možete lako dodirnuti kada pokušavate igrati igru. Čini se da vas ovaj banner tjera na "iskustvo personaliziranog oglasa". Insinuirate li da time što igrač ne čini to zapravo šteti dev-ovoj sposobnosti da podrži igru? Jesi li ti ozbiljan? Ako želite podršku, dodajte Patreon ili način da donirate svojoj igri. Ne pokušavajte uvaliti osjećaj krivnje ljudima koji nisu zainteresirani za "personaliziranje oglasa".
Uživam u igri, ali ima previše oglasa. Razumijem da će besplatna igra imati oglase, ali obično postoji opcija za kupnju verzije bez oglasa i bilo bi jako lijepo imati tu opciju. Ili barem smanjite frekvenciju. Oglasi se u prosjeku pojavljuju na svakih 4 do 5 razina, ali sam imao vremena kada sam dobio dosadan oglas 2 razine zaredom.
Igra napravljena za dodatke
Super je sve,ali je jako puno reklama!
Mr Bullet - Spy Puzzles Головоломки ufk
Fantastična igra, nažalost postoji prekomjerno zasićenje dodacima, ne samo to, već vam stalno guraju "premium pass" pravo u lice i nije čak ni jednokratna kupnja njegovih 8 dolara mjesečno, šteta je koliko neki ljudi mogu rasprodati, lako bih ovo promijenio u 5 zvjezdica da programeri nisu toliko gladni novca
Dobra igra
Ova igra je jako cool. I super gapic. I lik je vrlo ugodna igra.
ODRICANJE ODGOVORNOSTI: Sljedeće se temelji na klasičnom načinu rada. Što da kažem? super je! Karte su intuitivne, imaju veliku razinu napredovanja, imaju više načina za brisanje, nude zabavne izazove, dopuštaju neočekivane pobjede, a sve zahvaljujući briljantnosti Mr. Bulleta! Iskreno preporučam ovu igru, jer je otvorena za početnike ili stručnjake. Umjetnički stil je također vrlo ugodan, uvodi vas u novi svijet! Što se tiče negativa, ne znam niti jedan... Dakle, sve u svemu, ako možete, prođite!
25 + sekundi reklama.. nakon gotovo svake druge razine. I morate čekati i čekati i čekati. Provodite više vremena gledajući reklame nego što zapravo provodite igrajući igru. Koncept je dobar, ali reklame su odvratne. Također ne pretjerujem. Prođete razinu 6 sekundi, a zatim 25 sekundi gledajući reklamu.
Ova igra ima 2 oglasa i igraju se nakon svake druge razine, ponekad se igraju čak i kada pokušate ponovno pokrenuti razinu. Igrao sam je najviše 5/10 minuta i siguran sam da je pola vremena koje sam instalirao aplikaciju proveo gledajući oglase. Klasična igra za instalaciju mamaca. Ne zamarajte se time.
Grafika ove igre nije dobra grafika slobodnog pucanja.
Pre brutalno, pre super, pre odlično,pre opako!
sviđaju mi se ove zagonetke koje su vrlo zabavne. Jako mi se sviđaju zagonetke prijateljske vatre. bilo bi ocijenjeno više ako se vratite na neke od kancerogenih AD. znamo da to morate nekako unovčiti, ali učestalost i nedosljednost su vrlo neugodni. ponekad postoje zagonetke koje ne želim dovršiti jer znam da će nakon toga biti vlak od četiri ili pet oglasa i činjenica da trošim novac na nabavku kozmetike samo da bi stalno dobivao istu kozmetiku.
To me tjera da zastanem i razmislim o snimku ili udarcima.
Nisam namjeravao recenzirati dok nisam uložio više vremena u nju, ali ova igra je sjajna. Pobijedio sam glavnu igru sa svim zvijezdama, granatama i skoro pobijedio taoce. Jedini način koji možda neću moći pobijediti su misije. Ima više razina po razini, pa ako jednom promašite bilo koju od njih, morate se potpuno ponovno pokrenuti, što ja često radim. Ipak je još uvijek zabavno probati. Imaju i mnogo skinova za zezanje, ja sam trenutno kauboj, ali štedim za sotonu. 😈 Imam ih! Ostale su misije/dvoboji!
Vrh
Sama igra je u redu, raznih modova, prilično zabavna, ali reklame praktički na svake 3 razine su nepodnošljivo česte. Obično ne bih imao velikih problema s ovim, besplatno je i treba im novac, a ja bih platio 5 dolara za bez reklama, ali ova igra ima smjelosti tražiti 6 dolara za MJESEC igranja bez oglasa, pri čemu točku koju ćete ponovno platiti jer ste zaboravili da ste se pretplatili. Da, nema šanse. Dobio bi 4 zvjezdice da nema oglasa i modela pretplate, kako sada stoji, dobiva jednu.
Obilje dosadnih reklama. Opuštajuća igra i znam da trebate biti premium kako biste spriječili reklame, ali zapravo ne možete slušati ni 10 sekundi svoju glazbu koja svira u pozadini prije nego što se pojavi oglas, utiša vašu pjesmu i zahtijeva od vas da igraj mini igricu.Ono što programeri ne primjećuju je da igram više vremena igrajući mini igrice nego samu igru (stvarno je tako loše).