(iOS) Knife Hit цхеат цоде неограничени новчићи
Feb 6, 2022 5:13:57 GMT 7
Post by spearuvbetcapos on Feb 6, 2022 5:13:57 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде неограничени новчићи ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
Несвиђа ми се због огласа
није лоше
Била би просечна игра да није било реклама..... С обзиром на упад огромних реклама, ниво интересовања и самопоуздања су у великој мери промашени, па је апликација остала без љубитеља... .. Најгора ствар је добијате рекламе између игара...... Хајде..... Мислим да компромис ових апликација за приказивање реклама између игара одражава танку линију између тих успешних игара и ових одвратних игара... Како год, нисам изненађен.....
Knife Hit ஆர்கேட் mkc
Knife Hit არკადული vlkr
Оглас такође забрља игру чак и ако додирнем да не желим ставку за оглас, у сваком случају ће ми показати додатак, али у овом случају не добијем ништа, то је тако досадно
Castle Defense 2 Παιχνίδια στρατηγικής fgb
Igrica ubi sefa 2
Ова игра је заиста добра, али игра је врло лака. Почињем 200 ниво ове игре њене рекламе ... Не свиђа ми се ова игра😎
Најгоре искуство играња које сам икада имао! Превише огласа! а ти огласи блокирају садржај игара! Мислим у чему је цела поента да се оглас појави на екрану док играте игру?! Тако ужасно искуство! Можда би ово била игра за ослобађање од стреса да има мање реклама!
Ово је тако бесна! Не само да ћу добити додатак сваки пут када завршим изазов (превише додатака), већ се појављују У СРЕД ИГРАЊА. Као, шта дођавола?? Допада ми се фаза 3, и појави се додатак док играм, а онда се омести и изгубим. Заиста изнервиран
Иако видим привлачност за неке, то је прилично лоша игра. једноставно није фантастичан само зато што није оригиналан и гура вам огласе као и микротрансакције. ово је једна од оних игара које ако желим да играм дуже од 1 минута, морам да искључим свој Ви-Фи да не добијам огласе. такође је ово једна од оних игара које се појављују у огласу као једна од оних "клади се да нећете моћи да прођете ниво #" који су једноставно глупи
Od iPad mini do iPad Pro i još mnogo toga iKlip Xpand karakteriše nekoliko ... launch your favorite recording, vocal or playing app, and hit record.
Игра је добар изазов, али постоји много реклама. Пожелим да бацим таблет преко собе. Желим вам пријатан дан.
Супер забавна игра са јединственом идејом бацања ножева у трупац без ударања других ножева, једина ствар су додаци и ако случајно избришете игру онда губите све своје ножеве, али на крају крајева, то је сјајна игра тако да други људи треба да покушају то ван
Ова игра би била добра. Да није било екстремно наметљивих реклама. Ако сте лоши у игри, огласи ће вам бити још гори. Није вредно времена.
забавно, али понављајуће. тера те да играш исти досадан ниво Сваки пут када не успеш, и стално ми даје шефове против којих сам се борио милион пута иако их има око 150 које нисам ни видео. осим тога није лоше, добро за пролазност.
Добра игра за пролаз времена. Али то недостаје када играм игру. Са квалитетним телефоном, још увек недостаје када пустим нож.
Ова игра је тако забавна да је задовољавајућа
Превише се додаје и често виси у мом телефону. Ударио сам нож у даску, али погодио сам други нож и изгубио сам ту фазу која је најлошија ствар у игри. Зато вам предлажем да не преузимате ову игру. Осим ових проблема, игра је ок.
ЈЕБЕМ ВАМ МАТЕР КОЛКО ЖИВЦИ САМ ИЗГУБИО НА ОВО ГОВНО
Забавна игра, али постоји кашњење које ће вас понекад збунити и има много огласа
Игрица је цоол и веома забавна за играње, али након неколико месеци играња постала је досадна јер се само понавља иста ствар. Мислим да вам је за побољшање ове игре потребно нешто друго осим пуцања ножем. Могли бисте да направите режим игре где пуцате ножем хоризонтално или косо. И додајте неку другу тему у позадини. Хвала што сте ово прочитали.
Knife Hit Arkádové xblq
Превише огласа!!!!!!!!
Оглас поврх огласа, ако не платите пакет без огласа, видећете више огласа него што заправо играте
било би забавно, али има много реклама и стално заостаје у најгорим временима.
Play Arcade, Racing and more games on W5Play! . Jump Bunny Jump Idle Zoo Space Bubbles Knife Smash Moto X3M Pool Party Moto X3M Spooky Land
Најгора игрица нема због ње сам пуки ипхоне 7
Лепе контроле игре, анимације и промоције. Уз то, игра много заостаје ако се Ви-Фи повеже усред рунде ван мреже.
Најбоља игрица на свету!!!
Идеја је добра, графика је у реду, али у основи је иста ствар изнова и изнова. Веома га изазива бес и радије не бих довео себе кроз стрес играјући ову игру
забавна игра у почетку, али након што прођете првог нивоа шефа 6 је веома тешка и захтева много нежељене поште и фокуса, онда су сви шефови после прве веома тешки, пожалићете што немате огласе јер не видим повраћај новца дугме и мрзим игру због кашњења у активацији и насумичном брисању
Пре свега, желео бих да кажем да је ваша игра дефинитивно једна од најбољих на свету. Провео сам више сати играјући се и до недавно нисам имао никаквих притужби да сам променио уређај. Промјеном уређаја изгубио сам сав напредак који сам постигао у вашој игри. Постоји ли начин да све то вратим? Хвала, Џоне
Превише додаје и омета моју игру. Само ово је разлог зашто ово деинсталирам
Уреднице набиј се са својим избором.
Knife Hit Arcade ckcb
можете рећи колико је труда уложено у игру. графика је невероватна, пажња на детаље, звук, игра, све је фантастично, волео бих да имам више простора да објасним зашто! можете да купујете, али није игра за победу. главна критика коју могу да видим из рецензија је да има превише огласа, што уопште није тачно. сваки приказани оглас се може одбацити у року од 5 секунди, сваки оглас који је дужи је онај који сте изабрали. такође ако не желите рекламе, играјте се са искљученим Ви-Фи-јем.
Пристојна игра, али гледање у рекламама сваки пут када направите грешку је досадно и одузима вам уживање у игри.
Ок
То је добра игра за играње када даска, вероватно би забавила малу децу.
Брт коме је занимљиво да баца ножеве у дрво хех и још погинес
Са додацима је мало заостала, али све у свему, то је игра која изазива зависност.
Скинуо сам га али после 2 недеље је почео да заостаје, имам телефон за играче са 6гб рам-а и 128гб ром-а не могу да разумем.
Ова игра је глупа
Ножеви иду неколико секунди НАКОН што сам ударио да их бацим. Што значи да губим раније због грешака у игри.
ова игра је заиста добра, има добре асмр хитове и то ме стварно опушта, тако да само тако настави👍
Дао би 0 да може јел су стално рекламе
забавна игра, али мора да се поново покрене. ово је игра за бес, припремите се. Постоји 0 контролних тачака и ако желите неколико огласа искључите ВиФи.
Мени лагује и стални јад притснем ономи за 5 зради
Книфе Хит Mod Апк (Неограничени новац) Преузимање за ...
Да будем искрен, ово је једна од најбољих мобилних игара које сам играо. Иако има много реклама, игра је јединствена, али једноставна, и има толико различитих шефова против којих се треба борити! а када победите шефа, добијате јединствени нож за сваког шефа. већи део игре се односи на вештину, али можете и надоградити нивое, што чини добро осмишљену шему напредовања. Такође, ажурирања су прилично честа. Све у свему, по мом мишљењу игра је веома добро осмишљена и добро урађена.
Ова игрица је добра али и мало изнервира друге
Може бити забавно, само мрзим што те тера да почнеш из почетка сваки пут када не успеш