(Android) хирург симулатор лекарски игри cheat код генератор монети
Feb 6, 2022 5:04:37 GMT 7
Post by spearuvbetcapos on Feb 6, 2022 5:04:37 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ хирург симулатор лекарски игри ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ хирург симулатор лекарски игри IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat код генератор монети ▞▞▞
▞▞▞ хирург симулатор лекарски игри 2022 version ▞▞▞
Има много fricen реклами. Това е ужасна игра и е толкова скучна, че не е смешна. Сериозно не си губете времето моля. Това е буквално най-лошата игра, която някога съм преживявал
Много реклама между мачовете
Много хубава игра...особено за тези, които се интересуват от хирургичния аспект на медицината..дадох 4 звезди, защото мисля, че ще бъде много по-добре, ако се прикачат и имената на оборудването, използвано при извършване на операцията
това е детска игра. Нищо много за правене. единствената добра част е, че има много нива за цел
Обичам играта, добра е, но не е по едно и също време, но харесвам различните нива, които не се опитвам да мразя, но е добра и лоша по едно и също време, но съжалявам, но чувствам, че я харесвам, все едно е като палец надолу или в същото време е достатъчно лош, но като цяло е добър
Medici Jocuri De Chirurgie Jocuri de rol evw
Играта е твърде лоша, това е игра, която мога да играя, но има едно нещо, което ме дразни и мразя играта. Когато трябваше да направя последното ниво и завърших операцията, нищо не се случи отново, просто ме накара да наблюдавам пациента, не премина на друго ниво, изобщо нищо не се случи, но знам, че не само аз преминавам през това, защото прочетете преглед и лицето имаше същия проблем, така че моля, поправете това
☺☺☺☺☺☺
Това е фантастичното приложение в магазина за игри. Работата на това приложение е много бърза. Лесен е за използване и разбиране. Харесвам това приложение, защото много хора ми препоръчват да инсталирам това приложение.
Това е много полезно и изключително работещо приложение, което можете да използвате, за да потърсите помощ от сърдечни проблеми. Първото е добро и фантастично приложение. Това е много досадно и разочароващо приложение.
Хубаво е, но е за деца, не създава усещането, че си лекар
Много е скучно, когато завършиш всички нива и купиш друг човек, дори всички нива да са завършени
Тази игра е гадна
WAAAAAY на много реклами, за да му се насладите дори за малко!! По същество просто премествате инструментите там, където ви казва и гледате какво правят. Не можете да режете или да правите нещо и реклама се появява всеки път, когато щракнете върху нещо
Можеше да се направи по-реалистично 🤟🤟. Много е скучно😑😑😑.
Преди да започна, бих искал да кажа, че наистина дадох на тази игра добър честен удар, преди да съдя. Сега, като се каже това, съжалявам, но тази игра е напълно гадна! Не се притеснявам за графиката... или липсата на такава... Не, това, което ме притеснява е, че тази игра не ви дава шанс да направите нещо. Това буквално ви позволява да вземете нито едно решение сами. Играта го прави вместо вас.... какво играя? ?? Следвайте лидера... Просто се чудя. Добре щастливи пътеки на всички, деинсталиран.
Страхотно приложение за тези, които дори не се интересуват много от нещата. И живейте свободно, а не поемайте себе си.. Но които са гостоприемни, това приложение не е напълно за тях. Това се отразява на болестите в ума ви. И дори понякога просперира.
ドラゴンマニア・レジェンド シミュレーション rvbe
Не ми харесва, защото нивата се повтарят отново и отново. В него има много реклами и дамата отделя толкова време за разговор
Повярвайте ми, една от най-добрите игри за доктор, които някога съм играл със страхотна кинематографична тръпка. Графиката, инструментите, звуковите ефекти, героите са точно както трябва да са за разлика от другите. Шапки долу за екипа на Cover Fire. Отлична работа. Продължавай с добрата работа.
Харесвам тази игра, която научих много, но наистина е твърде бавна, така че ще я оценя на три
Ужасна игра на път да я изтрия. Поздравления към страхотния производител. Но поработете сериозно върху това
Мисля, че играта е страхотна и много приятна 👍👍👌👌,.....Обичам отзивите на пациента..и играта е много реалистична,.......няма грешки.....тя също не е бавен и мога да играя гладко. .... Те слушат отзивите на други клиенти и решават проблема...... Влюбен съм в тази игра.... Мисля, че всеки трябва да инсталира и изпробва тази игра 😍😍😍
Играта беше наред. Трябва да бъде по-предизвикателна игра за хора, които вече са играли игри за лекари. Тази игра на доктор е повече за начинаещи.
Тази харошая игра#
Това е най-лошата игра 🤮🤮 тя има само 2 опции 😒от 10-10 ниво, които можем да завършим за един час и след това скоро ще дойде сериозно, станаха 5 дни, но все още няма отговор. Просто мразя тази игра🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮
Това е много добра игра. Но има много ограничена симулация в него. Освен това, дори ако сменя героите, симулацията не се променя така, всичко е основно същото. Така че след известно време ми омръзва да го играя.
Графиката е много красива и привлекателна. Това е много пристрастяващо към всички. Контролите са гладки и лесни. Оценявам усилията на разработчиците. Толкова забавно. 🤟
Тази игра не е забавна, трябва да я направите да изглежда по-реална. Съжалявам ако съм груб.
Добра образователна и лесна за игра докторска игра, докато графиката се нуждае от малко подобрение, но като цяло заслужава 5 звезди
Изобщо не беше забавно, аз също мислех, че ще бъде по-кървава и кървава, но не беше и щеше да има повече нива нямаше не изтегляйте тази игра е тъпа
Играта е страхотна, но нивата са малко
Харесва ми 👍, но понякога виждам много реклами
Тази игра е по-добра, но. Нещо пропуснато, не се страхувайте от по-голям късмет следващия път 💓💓💓
Поставих 4 звезди, защото има много малко нива, има само 20 нива, завърших го само за един ден, но е добро приложение.
Графиките не са много ужасни, но винаги ви казват какво да правите, ще бъде по-забавно, ако имаше начинаещи и тогава можете да правите операциите сами
Играта има твърде много реклами и трябва да е малко по-добре подобрена, но е наред. Просто трябва малко повече импровизация
Хубава игра, но понякога проблеми с рекламите е причината да давам 3 звезди
Много скучно приложение....не мислех, че трансплантация на сърце се прави по този начин ...човекът дойде само за мозъчна операция n направи с трансплантация на сърце 😂😂..въпреки че приложението ви дава цялостни насоки n след това те само оценяват вие..."вие сте груб човек"...