(Android) Paint by Number Coloring Games hakiranje beskonačnih ključeva
Feb 6, 2022 4:55:36 GMT 7
Post by spearuvbetcapos on Feb 6, 2022 4:55:36 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje beskonačnih ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
Prekrasna opuštajuća igra
Sviđa mi se... samo problemi s povremenim smrzavanjem i moram na silu zaustaviti i ponovno pokrenuti... Možete li dodati neke muške slike... Sve žene su prilično pristrane. Samo kažem...
1 daj ovoj igri ocjenu 4 zvjezdice jer je igra zabavna i sve osim što može povrijediti ruku i prst i pomalo je teško jer su neke boje skrivene pa je zato 4
odlicnoooo
Nakon posljednjeg ažuriranja, ima VIŠE oglasa. Mogao bih to riješiti, ali sada postoje i oglasi koji zauzimaju cijeli zaslon i ne dopuštaju vam da kliknete ni nakon što čekate više od 1 minute. Moram prisilno zatvoriti aplikaciju i samo se nadam da ću sljedeći put dobiti oglas iz kojeg mogu kliknuti. Provodio sam sate svaki dan na ovoj aplikaciji, ali cijelo iskustvo je sada uništeno, jedva da je upotrebljiva
Uživam u ovoj aplikaciji i opušta me. Bilo bi super kada bismo na nekima od njih mogli odabrati vlastite boje ili kada bi postojao odjeljak koji je postavljen za ljude da biraju svoj vlastiti slijed boja. Samo ideja koju sam mislio iznijeti tamo da razmislite, siguran sam da nisam jedina osoba s tom idejom. Pomaže proći vrijeme, a slike su sjajne za pogledati nakon što ih završite. Preuzeo sam neke od njih pa ih mogu koristiti kao pozadine za svoj telefon. Nevjerojatno hvala. 😃
Ova igra je vrlo zabavna i volim kategoriju "Posebno". Revolucionaran je za boju po broj. Moja jedina želja je da dizajneri bolje ugrade teoriju boja pri postavljanju slika. Mnogi od njih ne upadaju u oči koliko se nadam da hoće kada gledaju prazne obrise. Gotovo kao da se boje upotrijebiti bijelu boju, pa umjesto nje koriste kremu, koja se ne slaže s mnogim scenama. Prekomjerna upotreba mnogih boja/uzoraka. Ali to je samo kritika umjetnika, a ne igra.
Obožavam slike. Vrlo opuštajući način da provedete neke slobodne trenutke. 5+ zvjezdica...OSIM oglasa! Ne bismo trebali zatvarati oglase prije I poslije svake slike. To je prekomjerno. Mogao sam vidjeti da gledam 30-sekundni oglas i bojim 2 slike prije nego što dobijem još jednu. To bi ga učinilo ugodnijim.
Vrlo loše napravljeno. Slike imaju nejasne rubove gdje se boja ne susreće s linijama. Nekoliko puta bi to uzrokovalo probleme u pronalaženju mjesta gdje vam nedostaje jer bi bilo tako maleno. Nije mi se činilo da stvarno nešto radim, aplikacija gotovo sve radi umjesto vas što rezultira velikim gubitkom vremena.
Tako lijepo
To je sjajna igra s hrpom sjajnih slika, ali imam PUNO reklama koje će, ako slučajno propustite kliknuti, početi automatski instalirati slučajnu aplikaciju.
Previše slika je previše tamno. Toliko istih boja na slikama.
Nevjerojatne slike prekrasne i opuštajuće, ali slike koje je previše lako obojiti prebrzo završavate sa slikom
Paint by Number Coloring Games Board rpum
Odlično preporučujem!!!
wow
Primijetio sam da postoje animirane slike za druge. Moja aplikacija je ažurirana i nemam te posebne animirane slike. Također, samo se stalno ruši. Neće ostati otvoren ni 3 sekunde. Očistio sam predmemoriju, prisilno zaustavio, pa čak i ponovno pokrenuo telefon. Samo se nastavlja događati. Obožavam ovu aplikaciju i to mi je omiljena boja po broju. Ali bijesni je što se stalno ruši i što ne dobivam sve posebne slike kao druge.
jako uživam u tome. Tijekom ovog Covida 19, došao je u pravo vrijeme. Neka mi bude mirna. Slučajno sam deinstalirao svoju boju. Ponovo sam instalirao, drago mi je da sam ga vratio.
Imam još jednu aplikaciju za boje koju koristim i koja mi se više sviđa od ove. iako stvarno volim izbor predmeta za boje, ne bih mogao ocijeniti 5 zvjezdica. Razlog je u tome što ako trebate savjet da pronađete sićušni objekt #, morate ga platiti. Ili izađite iz slike i nastavite pokušavati. Druge aplikacije za boje koje koristim ne otežavaju dobivanje savjeta.
Zašto se ne mogu obratiti korisničkoj službi. Email kaže da je istekao. Slike koriste previše memorije. Kada izbrišem sliku u boji, ona je samo vrati u slike koje nisu u boji. Brisanje predmemorije ne pomaže. Zar ne postoji način da potpuno izbrišem sliku nakon što je završim.
Mislim da je ova igra zabavna i stvarno opuštajuća. Samo bih volio da postoji dio animiranih slika za bojanje.
Namjeravao sam platiti pristup ovim aplikacijama bez oglasa i besplatnih savjeta dok nisam vidio vaše cijene, i Wow!! Nema šanse!! Morao sam ga pogledati dvaput i jedino što sam mogao pomisliti je da se sigurno šališ! Dovraga, Happy Color je samo 3 dolara za potpuni pristup! Bez oglasa i neograničenih savjeta! I svira glatko, a ne mrlja kao vaša. Žao mi je, ali ne mogu uopće preporučiti ovu aplikaciju.
Jednostavno mi se sviđa način na koji ova aplikacija radi! Tako je jednostavan za korištenje. Od malih nogu volim bojanje, a volim ga i danas. Vaše "posebne" slike su lijepe kada su gotove. Nisam pronašao greške u aplikaciji, radi svaki put. Dobila bi 5. zvjezdicu da su boje realnije, mnoge slike imaju boje iz crtanih filmova (volim realistične boje). Hvala na sjajnoj aplikaciji.
Dobra igra.
Zb
Nije bas nesto
Ova aplikacija je apsolutno prekrasna! Dajem mu četiri zvjezdice zbog reklama, ali ih nema puno. Ne postoje samo čvrste boje, tu su ni gradijentne nijanse, podebljane boje i OGROMNA RAZLIČITETA PREKRASNIH SLIKA! (๑˙❥˙๑) To je vrlo zadovoljavajuće za nekoga poput mene tko ima tjeskobu i mora se vrpoljiti, petljati i samo raditi stvari kako bih bio zauzet. Onda izlazite s najljepšim fotografijama koje preuzmem i kadriram jer su samo izvan ovog svijeta! TOPLO preporučam SVIMA. ~(4 &1/2 🌟)~
Sviđa mi se kako boja ispunjava svaku komoru protokom, a ne sve odjednom. Ne vidim postavku za isključivanje zasjenjenih savjeta kao što to imaju neke druge aplikacije. Ovo poništava svrhu pronalaženja brojeva! Skinuo sam ovu igru tražeći bolje slike. Ali ako pokazuje kamo idu boje, već mi je dosadno.
Vi ljudi ostavljate prazna mjesta bez ikakvih brojeva za boju, što otežava pronalaženje. Vi rijetko dajete besplatne savjete. bojanje bi trebalo biti za opuštanje, ali vi ga umjesto toga činite malo stresnim. Možda to činite kako biste natjerali ljude da kupe savjete. Vjerujem da ću deinstalirati ovu aplikaciju. Samo reći da to što vi ljudi radite nije u redu...
Always on Shading to čini PRELAKIM. Ako bi sjenčanje učinili izbornim, ocijenilo bi se s 4 zvjezdice, možda 5 jer su slike prekrasne.
Kao igra, vrlo opuštajuća. Jedini problem koji imam je što sam promijenio telefon i sada nemam pristup svom starom računu i godišnja pretplata me koštala 69,99 godišnje. Kao i da sam izgubio sav svoj stari rad. Kada se ti nedostaci isprave, igra će imati 5 zvjezdica.
Ova igra je opuštajuća kada ste pod stresom, ali jedini problem je što morate dobiti ova stvarno jako sitna mjesta. To je jedina loša strana.
Vau, volim sve slike u boji, samo bih volio da ih mogu isprintati kod kuće i obojiti jer ima puno slika koje bih volio uokviriti i poklopiti
Odlicno
Slike u PBN-u su stvarno dobre. Animacija još bolja. Problem: nitko ne vidi animaciju jer se video prekida bf se prikazuje... To mrzim i čini mi aplikaciju beskorisnom. Kupnja pretplate ne pomaže, ja sam to učinio, i dalje se prekida. Vidjet ćete samo njihovu reklamu - PBN, Google/Apple. Ova aplikacija nije ništa bolja od ostalih koje nemaju animaciju.
Sjajna aplikacija za bojanje! Dosta lijepih slika koje možete izabrati. I druge cool stvari koje treba raditi. Uzmi ga. Nećete požaliti.
Obožavam ovu aplikaciju, ali se stalno zatvara. Čak i nakon najnovijeg ažuriranja.
To je sjajna igra bojanja.... ali ja bih volio da postoji više tih kolekcija slagalica (gdje nakon svaki put kada popunite 40 boja dobijete komadić slagalice.) Ali postoje samo 3 i ja sam s njima gotov za tjedan sada....
Sjajna igra. Nevjerojatno za ublažavanje stresa i opuštanje. Nema puno oglasa i slike su realne. Jedini razlog zašto nisam dao pet zvjezdica je taj što je ova igra naizgled bila frustrirajuća za mog mlađeg rođaka. Samo sam stvarno želio predložiti novi odjeljak, odjeljak za slike koje bi djeca u dobi od 3-4 godine bila bolje da obojaju. Ovaj odjeljak bi mogao sadržavati slike za koje je potrebno samo 9 do 10 boja da se završe i potrebno je manje dodira za popunjavanje slike u.
Death Incoming! Авантуристичке fmkf
Gdje započeti! Boja nije u potpunosti obojana, sve mrlje nemaju broj, tako da kada završite sliku po cijeloj slici postoje bijele mrlje ili listovi bez boje. Brojevi ne funkcioniraju, idete na sljedeći broj ili 3 ili 4 u nizu pa se vraćate. Inače bih volio ovu aplikaciju.
Igram ovo već neko vrijeme i uvijek nađem nešto što mi se sviđa. Jedini razlog zašto dajem 4 je zato što volim zmajeve 🐉 i nikad ih nema dovoljno lol
Nije loša igra, ali je pomalo dosadna. I oglasi za ovu aplikaciju su... pomalo drugačiji od aplikacije. Osim te prilično pristojne igre! :>
Volim ovu igru, ali slagalica me stresira. Komad savršeno pristaje i ne dopušta mi da se riješim. Dovoljno mi je da izbrišem aplikaciju. I to je užasno